Intellect.Org.UA Intellect.Org.UA

e-mail:   пароль:
В науці слава достається тому, хто переконав світ, а не тому, хто перший набрів на ідею.

 Головна >  Типи матеріалів >  Прес-реліз






РУБРИКА>Прес-реліз

Дата останнього оновлення: 10.11.2023

<<назад   далі >>
  • [03/10/2023]
    Оголошені результати Національного екзит-полу'2007
    В агентстві УНІАН директор Фонду "Демократичні ініціативи" Ілько Кучерів оприлюднив результати Національного екзит-полу'2007, який проводили Центр економічних та політичних досліджень імені Олександра Разумкова, Київський інститут соціології та Фонд "Демократичні ініціативи".
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [28/09/2023]
    Відбулася прес-конференція “Контроль громадських організацій за чесністю та прозорістю виборів. Чи буде війна екзит-полів'2007?”
    27 вересня 2007 року в інформаційному агентстві УНІАН відбулась прес-конференція “Контроль громадських організацій за чесністю та прозорістю виборів. Чи буде війна екзит – полів-2007?”
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [25/09/2023]
    Круглий стіл “Куди ведуть Україну лідери передвиборних перегонів?”
    Фонд „Демократичні ініціативи” започаткував серію круглих столів „Куди нас ведуть політики?”, присвячених позачерговим виборам до Верховної Ради України 30 вересня 2007 року. Їхня головна мета — довести до відома громадськості головні постулати програм і гасел фаворитів передвиборних перегонів. Провідні політологи, соціологи, представники громадських організацій України вважають, що у новому парламенті жодна політична сила не матиме суттєвої переваги. Отже, їм доведеться домовлятись, вчитись знаходити консенсус. Що ж може об’єднати наших політиків? Які проблеми вони визначають як пріоритетні? І чи збігаються їхні погляди на шляхи вирішення цих проблем? Відповіді на ці запитання й шукають експерти та журналісти під час дискусій.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [14/09/2023]
    Прес-конференція “Останні рейтинги.Думки і погляди населення України — вересень 2007 року”.
    14 вересня 2007 року в приміщенні Укрінформ Фонд "Демократичні ініціативи" представив результати загальноукраїнського опитування дорослого населення України, яке було проведено Фондом “Демократичні ініціативи” та фірмою “Юкрейніан соціолоджі сервіс” 4-11 вересня 2007 р.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [04/09/2023]
    СТАВЛЕННЯ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ДО ВИБОРІВ’2007
    Впевненість громадян у чесності виборчих перегонів – це неодмінна умова, аби результати виборів було визнано суспільством, а влада, сформована внаслідок виборів, була легітимною. На жаль, напередодні нинішніх дострокових парламентських виборів лише 28% виборців упевнені, що перегони відбудуться вільно і чесно, натомість 52% переконані у зворотному (ще 20% не визначилися).
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [03/09/2023]
    Прес-конференція “Національний екзит-пол’2007: хто і як його проводить?”
    30 вересня 2007 року, у день позачергових виборів народних депутатів України, Консорціум “Національний екзит-пол’2007”, до якого входять Фонд “Демократичні ініціативи”, Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, проведуть опитування виборців на виході з виборчих дільниць — Національний екзит-пол’2007. Це буде дев’ятий всеукраїнський екзит-пол, що його організовує Фонд “Демократичні ініціативи”. Планується опитати близько 20 000 респондентів на 300 виборчих дільницях.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [09/08/2023]
    Міжнародна наукова конференція «Словникова справа в Україні: минуле, сучасне, майбутнє»
    Національна aкадемія наук України Міністерство освіти і науки України Інститут філології КНУ імені Тараса Шевченка Інститут української мови НАН України Асоціація товариств української мови Шановні колеги! Запрошуємо Вас узяти участь у Міжнародній науковій конференції «Словникова справа в Україні: минуле, сучасне, майбутнє» (до 100-річчя публікації «Словаря української мови» за ред. Бориса Грінченка), яка відбудеться в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка 8 - 9 листопада 2007 року Друкується тематика конференції
    Повідомляє: Наукове товариство ім. Шевченка. Донецьке відділення.

  • [19/07/2023]
    Прес-конференція “Парламентські вибори–2007 в Україні: кого і чому обирають виборці?”
    Прес-конференція “Парламентські вибори–2007 в Україні: кого і чому обирають виборці?” Організатор прес-конференції — Фонд “Демократичні ініціативи”. Питання до розгляду: – Ставлення населення до розпуску Верховної Ради та призначення позачергових виборів – Чому громадяни беруть участь у виборах і чому ні? – Виборчі рейтинги партій і блоків – Що потрібно партіям для перемоги? – Яка інформація потрібна виборцям, щоб зробити свій вибір? – Які проблеми виборці вважають найважливішими? Учасники: § Ірина Бекешкіна — науковий керівник Фонду “Демократичні ініціативи”, старший науковий співробітник Інституту соціології НАН України; § Олександр Вишняк — керівник фірми “Юкрейніан соціолоджі сервіс”, завідувач відділу Інституту соціології НАН України.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [13/06/2023]
    Євроатлантичне майбутнє в України – є!
    Сьогодні у Києві завершився Міжнародний Форум «Євроатлантичне майбутнє України». Протягом трьох днів понад 300 представників української влади, вітчизняні та закордонні експерти обговорювали перспективи інтеграції України в євроатлантичну спільноту, - повідомляє прес- служба Форуму. На думку більшості доповідачів, перспективним для України є саме євроатлантичний вектор розвитку. Як влучно підсумував американський експерт Аріел Коен: «Для України немає іншого шляху розвитку, аніж євроінтеграція. Україна – серце Європи. Тому настав час, щоб Україна повернулась додому». Учасники Форуму обговорили проблеми та вигоди, які очікують Україну на цьому шляху. Форум став важливою складовою інформаційно-просвітницької кампанії щодо НАТО. Підсумком форуму стане видання брошури, яка міститиме матеріали цього зібрання. Учасники Форуму відзначили високий рівень представництва, а також глибину та професійність виступів.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [13/06/2023]
    «Домашнє завдання» Бориса Тарасюка
    Щоб стати повноцінним членом євроатлантичної спільноти Україна має виконати декілька умов. Насамперед має бути досягнутий політичний консенсус між політичними елітами, заявив на Міжнародномо Форумі «Євроатлантичне майбутнє України» екс - міністр закордонних справ України Борис Тарасюк. За його словами всім політичним силам, що голосували за НАТО та підписували Універсал національної єдності потрібно дотримуватись Закону та досягнутих домовленостей. На думку Тарасюка, «треба припинити словоблуддя та підміну понять, а також виключити натівську тематику з виборчих маніпуляцій та спекуляцій». Тарасюк вважає, що в Україні потрібно припинити практику, коли зовнішньополітичні рішення ухвалюються з кількох владних центрів. Виділяючи вигоди України від інтеграцїї до євроатлантичних структур, Тарасюк , вважає, що це розширить територію безпеки у Європі, сприятиме проведенню економічних реформ, позитивно вплине на економічну безпеку України та Європи, допоможе у ствердженні демократії. На думку Тарасюка, за умови членства в НАТО, в України є всі шанси стати регіональним лідером,- передає прес- служба Міжнародного Форуму «Євроатлантичне майбутнє України».
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

<<назад   далі >>



НОВИНИ
SOS!!! МIЖНАРОДНА БЕЗСТРОКОВА МЕДIА-АКЦIЯ "НАБАТ- ЗАХИСТИ КУЛЬТУРУ В УКРАЇНІ!!!"

Київська мерія закриває останню книгарню на Хрещатику!

25 жовтня 2007 р. у Харківському національному університеті ім.В.Н.Каразіна відбулась Міжнародна науково практична конференція “ЗМІ проти екстремізму і тероризму. Евроатлантичний підхід”.

Дискусія «Вибори-2007: як спрацювали соціологи?»

Засідання “Елітарної світлиці”

Український переклад книжки відомого історика Андреаса Капелера "Мала історія України"

Прес-конференція “Підсумки Національного екзит-полу’2007”

Статистика выборов.

Ілько Кучерів: Результати нинішнього екзит-полу перевершили всі сподівання соціологів

Оголошені уточнені результати Національного екзит-полу'2007

ОПИТУВАННЯ

Які джерела інформації Ви вважаєте найоб’єктивнішими:

українські телеканали
21%
російські телеканали
7%
радіо
6%
українські газети
12%
російські газети
2%
українські інтернет-сайти
26%
російські інтернет-сайти
7%
інші закордонні інтернет-сайти
14%
чутки
5%
Запропонувати
Архів