Intellect.Org.UA Intellect.Org.UA
"Мозкові центри" в США

e-mail:   пароль:
Цензура як апендицит: в пасивному стані непотрібна, в активному - небезпечна

 Головна >  Типи матеріалів >  Спростування






РУБРИКА>Спростування

Дата останнього оновлення: 21.06.2023


 версія для друку

25.02.2024 10:40
УНІАН

Глава адміністрації Президента вважає, що проти нього «було розв'язано брудну кампанію»



Глава адміністрації Президента України, лідер виборчого блоку «За єдину Україну!» Володимир Литвин стверджує, що «жодних претензій» американський учений Томас Каротерс до нього не має і ніякого інтерв'ю «щодо цього» В.Литвин не давав.
Як передає кореспондент УНІАН, про це В.Литвин сказав в суботу на зустрічі зі студентами Севастопольського національного технічного університету.
В.Литвин розповів, що після того, як його «звинуватили в плагіаті», він «зателефонував американському вченому і запитав: «У Вас є якісь претензії до мене? І чи правду кажуть про те, що ви даєте інтерв'ю?» Відповідь була негативною».
«Плюнути в душу людини найпростіше», - вважає глава адміністрації Президента, тим більше, існує таке поняття як презумпція невинності.
За словами В.Литвина, «не можуть інституції, що фінансовані за кордоном, але визріли на нашому грунті, виступати одноосібними представниками цивільного суспільства в Україні. Якщо я помиляюся, то киньте в мене камінь».
Глава адміністрації Президента вважає, що проти нього «було розв'язано брудну кампанію», оскільки В.Литвин сказав «те, про що думають всі, і не треба прив'язувати сюди американського вченого».
Як відомо, в газеті "Факты и комментарии" була опублікована стаття В.Литвина "Гражданское общество: мифы и реальность", після чого главу адміністрації Президента України ряд ЗМІ звинуватили в плагіаті.
В.Литвин розглядає це як "наступ третього сектору, який фінансується з-за кордону". За його словами, "вони розкритикували останню думку американської науки в моїй особі". Він вважає, що "розпочалася кампанія шельмування, але постояти за себе я завжди можу". В.Литвин стверджує, що "знав це і розумів, на що йшов".
Також глава адміністрації Президента України, лідер виборчого блоку «За єдину Україну!» Володимир Литвин упевнений, що ситуація в країні «поліпшиться, якщо влада стане жорсткішою».






КОМЕНТАРІ

 Коментарів поки що немає




НОВИНИ
У Скадовську битва з політичної площини переходить у реальну

Уточнення від КВУ

Глава адміністрації Президента вважає, що проти нього «було розв'язано брудну кампанію»

Заява з приводу інформації, оприлюдненої у випуску “Українських телевізійних новин” від 23 січня

Обережно, фальшивка!

Бандитське свавілля у мережі Інтернет

ОПИТУВАННЯ

Які джерела інформації Ви вважаєте найоб’єктивнішими:

українські телеканали
21%
російські телеканали
7%
радіо
6%
українські газети
12%
російські газети
2%
українські інтернет-сайти
26%
російські інтернет-сайти
7%
інші закордонні інтернет-сайти
14%
чутки
5%
Запропонувати
Архів