Intellect.Org.UA Intellect.Org.UA

e-mail:   пароль:
В науці слава достається тому, хто переконав світ, а не тому, хто перший набрів на ідею.

 Головна >  Суспільство >  Історія






РУБРИКА>ІСТОРіЯ

Дата останнього оновлення: 02.06.2023


 версія для друку

15.05.2023 11:28
Інститут Інформаційного суспільства

“Особливості регуляторної політики у сфері ІКТ в Україні”



На шляху інтеграції Україні до Європейської та Світової спільноти необхідно здійснити структурні реформи в управлінні — саме про це йдеться у низці рекомендацій ряду міжнародних структур, зокрема й ВТО.

Зокрема, телекомунікаційна галузь України потребує структурних реформ, суть яких має полягати у запровадженні регуляторних механізмів, нівелюванні адміністративного впливу на розвиток ситуації у сфері ІКТ, запобігання запровадження “ручного керування” галуззю тощо. Про це неодноразово говорив і Президент України.

Основним методом вирішення цих проблем є створення та функціонування незалежного регуляторного органу у сфері ІКТ в Україні. Реалії сьогодення вимагають від усіх учасників ринку ІКТ, громадських та науково-дослідних організацій, державних органів взяти активну участь у обговоренні проблеми запровадження регуляторних механізмів у галузі, необхідності створення незалежного регуляторного органу.

Інститут Інформаційного Суспільства спільно з Telenor Mobile Communication та Міністерством економіки України, за підтримки Світового Банку 10 – 12 червня проводять Міжнародну Конференцію з проблем запровадження регуляторних механізмів у галузі телекомунікацій — “Особливості регуляторної політики у сфері ІКТ в Україні”.

Основна мета Конференції — узагальнення іноземного досвіду та вироблення рекомендаційних документів для Уряду та парламенту щодо запровадження та функціонування в Україні незалежного регуляторного органу у галузі ІКТ.
У Конференції планують взяти участь представники міжнародних структур, консалтингових компаній, науковці, підприємці та громадські діячі з багатьох країн Європи.

Запрошуємо Вас взяти активну та посильну участь у роботі Конференції. Переконані, що досвід цієї Конференції безперечно стане Вам у нагоді у вашій діяльності.

Просимо також підтвердити свої наміри щодо участі у Конференції за телефонами чи електронною поштою Інституту.






КОМЕНТАРІ

 Коментарів поки що немає




НОВИНИ
На Донбасі відзначають 140 років В.Вернадського

2003 рік - 70 років від голодомору

“Особливості регуляторної політики у сфері ІКТ в Україні”

Діяльність Донецького відділення Наукового товариства ім. Шевченка

Як будували і будують нову українську армію

Науковий погляд на Махновський рух

Нове число аналітичного журналу "Схід"

Війна як філософська проблема

ДОНЕЦЬК СЬОГОДНІ

Хто заселяв і освоював Донбас?

ОПИТУВАННЯ

Чи доцільно, на Вашу думку, розвивати в Україні ядерну енергетику і будувати нові енергоблоки?