Intellect.Org.UA Intellect.Org.UA
Вибори: погляд з регіонів

e-mail:   пароль:
Вони вірять, що подія дійсно мала місце, якщо про це надруковано великими чорними літерами; плутають правду з кеглем 12.

 Головна >  Типи матеріалів >  Анонс






РУБРИКА>АНОНС

Дата останнього оновлення: 21.02.2024


 версія для друку

09.02.2024 16:58
Український Культурологічний Центр

НКМЗ відвідав економічний і торговий радник посольства Франції в Україні



Прес-реліз

НКМЗ відвідав економічний і торговий радник посольства Франції в Україні

7 лютого Новокраматорський машинобудівний завод (м. Краматорськ Донецької обл.) відвідав з візитом економічний і торговий радник посольства Франції в Україні пан Пьєр Компаньйон. Він знайомиться з промисловим потенціалом України. Радник пояснив мотиви свого відвідування таким чином: «Бути на Донбасі і не побачити НКМЗ - значить, не побачити нічого». Пан Пьєр Компаньйон і супроводжуючий його керівник національного економічного сектора посольства з промисловості і обладнання Ігор Маркашов відвідали сталеплавильний цех №1, КПЦ-2, механічні цехи №№1,3,14, цех спеціального оснащення, де їм були продемонстровані технологічні можливості підприємства. Пан Компаньйон був вражений масштабами технічного переозброєння цехів підприємства, що і відмітив у бесіді з головою правління АТ НКМЗ, генеральним директором підприємства В.А. Панковим. «Придбання високопродуктивних обробляючих центрів і іншого унікального обладнання - це крок уперед у конкуренції продукції з маркою НКМЗ не тільки на європейських ринках, але і на світових», - сказав пан радник, додавши при цьому, що вважає великим упущенням промисловців Франції те, що вони не співробітничають з підприємством, яке володіє такими унікальними можливостями.
В.А. Панков розказав пану раднику, що «співпраця НКМЗ з французькими підприємствами почалася в 1973 році, коли був укладений договір про постачання в Іссуар преса зусиллям 65 тис. тс. Введеному в експлуатацію в 1976 році пресу новокраматорці дали небачену за Заході гарантію в 15 років, однак досі, ось вже 30 років, він працює без капітального ремонту. При цьому прес зусиллям 65 тис. тс працює не тільки на Францію, але й Японію, Німеччину та інші високорозвинені країни, які потребують точного штампування, необхідного для базових галузей промисловості.
Пан Компаньйон запевнив В.А. Панкова в тому, що докладе всі зусилля для того, аби налагодити співпрацю НКМЗ з французькими металургійними, енергетичними підприємствами.
Коментуючи візит радника посольства Франції на НКМЗ, В.А. Панков помітив, що «НКМЗ ось вже 8 років щільно співробітничає з французьким відділенням фірми Тіссен-Крупп, однак продукція, яку завод постачає у Францію, не завжди є високоінтелектуальною. Генеральний директор НКМЗ сподівається, що згодом відносин з підприємствами цієї країни перейдуть в іншу площину і французькі промисловці зможуть пересвідчитися в інтелекті НКМЗ, високій якості продукції і сервісного обслуговування, яке надає партнерам підприємство».
Прес-служба НКМЗ







КОМЕНТАРІ

 Коментарів поки що немає




НОВИНИ
День Рідної Мови: що в Донецьку?

Eкспертний висновок про відповідність Закону України „Про ратифікацію Європейської хартії регіональних мов або мов меншин”

ЕКСПЕРТНІ ВИСНОВКИ про проект під назвою „Концепція державної мовної політики України”

НКМЗ відвідав економічний і торговий радник посольства Франції в Україні

Від Дикого поля до Донбасу

Міжнародний резонанс феномену українського шістдесятництва

Памятки з історії гірництва виходять у Донецьку

Нова книга. МОСТИ В УКРАЇНУ

Экономическая свобода Украины по данным проекта фонда Херитэйдж и Уолл-стрит джорнал

Нова книжка з "європейської серії"

ОПИТУВАННЯ

Як часто ви отримуєте електронною поштою небажану комерційну рекламу (спам)?