Intellect.Org.UA Intellect.Org.UA

e-mail:   пароль:
У кожної людини є право на нашу думку

 Головна







ГОЛОВНІ РУБРИКИ


<<назад   далі >>
  • [07/09/2023]
    Про словацький досвід входження до НАТО дізнавались в регіонах України
    Фонд “Демократичні ініціативи” провів низку презентацій книжки “Шлях Словаччини до НАТО”, яка містить матеріали про словацький досвід євроатлантичної інтеграції, що нині досить актуальний для українського суспільства.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [04/09/2023]
    СТАВЛЕННЯ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ДО ВИБОРІВ’2007
    Впевненість громадян у чесності виборчих перегонів – це неодмінна умова, аби результати виборів було визнано суспільством, а влада, сформована внаслідок виборів, була легітимною. На жаль, напередодні нинішніх дострокових парламентських виборів лише 28% виборців упевнені, що перегони відбудуться вільно і чесно, натомість 52% переконані у зворотному (ще 20% не визначилися).
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [03/09/2023]
    Прес-конференція “Національний екзит-пол’2007: хто і як його проводить?”
    30 вересня 2007 року, у день позачергових виборів народних депутатів України, Консорціум “Національний екзит-пол’2007”, до якого входять Фонд “Демократичні ініціативи”, Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова, проведуть опитування виборців на виході з виборчих дільниць — Національний екзит-пол’2007. Це буде дев’ятий всеукраїнський екзит-пол, що його організовує Фонд “Демократичні ініціативи”. Планується опитати близько 20 000 респондентів на 300 виборчих дільницях.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [26/07/2023]
    Вибори-2007: думки експертів
    З 2 до 23 липня 2007 р. Фонд “Демократичні ініціативи” провів експерте опитування, присвячене питанням дострокових парламентських виборів, оцінкам шансів політичних сил та ролі громадських організацій у цьому процесі. Усього було опитано 30 експертів — провідних політологів та соціологів України. Ми дуже вдячні їм за цікаві аргументовані висновки, які засвідчують високий рівень українського аналітичного середовища. Опитування було реалізовано на виконання проекту “Участь громадян у виборчих процесах” у співпраці з Freedom House за фінансової підтримки USAID. Опитування експертів провели Анна Журавльова, Тетяна Непийвода та Альона Голота. За проектом було також проведене загальнонаціональне опитування, з результатами якого можна ознайомитися на сайті Фонду “ДІ” (http://dif.org.ua/ua/activity/286/pr190707.vis). Керівник проекту — Ірина Бекешкіна.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [24/07/2023]
    “Парламентські вибори - 2007” – неприхований скепсис і недовіра з боку виборця та відкритий цинізм політичних лідерів
    “Парламентські вибори - 2007” — неприхований скепсис і недовіра з боку виборця та відкритий цинізм політичних лідерів. Констатація такої суспільно-політичної ситуації напередодні парламентських виборів в Україні мала місце під час обговорення на Громадянській Асамблеї України “Політична криза: позиції громадянського суспільства”, яка відбулася 24 липня 2007 року в Українському Домі.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [19/07/2023]
    Прес-конференція “Парламентські вибори–2007 в Україні: кого і чому обирають виборці?”
    Прес-конференція “Парламентські вибори–2007 в Україні: кого і чому обирають виборці?” Організатор прес-конференції — Фонд “Демократичні ініціативи”. Питання до розгляду: – Ставлення населення до розпуску Верховної Ради та призначення позачергових виборів – Чому громадяни беруть участь у виборах і чому ні? – Виборчі рейтинги партій і блоків – Що потрібно партіям для перемоги? – Яка інформація потрібна виборцям, щоб зробити свій вибір? – Які проблеми виборці вважають найважливішими? Учасники: § Ірина Бекешкіна — науковий керівник Фонду “Демократичні ініціативи”, старший науковий співробітник Інституту соціології НАН України; § Олександр Вишняк — керівник фірми “Юкрейніан соціолоджі сервіс”, завідувач відділу Інституту соціології НАН України.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [16/07/2023]
    Прес-конференція “Громадська думка населення України — червень 2007 року”
    Організатор прес-конференції — Фонд “Демократичні ініціативи”. Питання до обговорення: – Рівень довіри до соціальних і державних інституцій – Рівень довіри до політичних лідерів – Виборчі рейтинги партій і блоків – Оцінки населенням стану демократії в Україні – Оцінки населенням ситуації з дотриманням прав і свобод в Україні – Оцінки населенням ситуації з корупцією в Україні – Чи контролюють громадяни владу в Україні? Учасники: § Ірина Бекешкіна — науковий керівник Фонду “Демократичні ініціативи”; § Олександр Вишняк — керівник фірми “Юкрейніан соціолоджі сервіс”.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [11/07/2023]
    НАТО не ворог, а партнер
    9 липня 2007 р. у приміщенні Посольства США в Україні відбувся телеміст Київ–Вашингтон “НАТО — громада зі спільними цінностями”, присвячений 10–тій річниці співробітництва України з Північноатлантичним Альянсом. У телемості в київській студії взяли участь Перший заступник Міністра закордонних справ України Володимир Огризко, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Вільям Тейлор, Надзвичайний і Повноважний Посол Словаччини в Україні Урбан Руснак, народний депутат України Руслана Лижичко, учасники Міжнародного семінару, які цього ж дня обговорювали досвід вступу Словаччини до НАТО, численні представники громадських організацій, українських та закордонних ЗМІ. Американську сторону у телемості з студії Атлантичної Ради у Вашингтоні представляли заступник державного секретаря США з питань Євразії Девід Кремер, Надзвичайний і Повноважний Посол України в США Олег Шамшур, представники громадських організацій.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [13/06/2023]
    Євроатлантичне майбутнє в України – є!
    Сьогодні у Києві завершився Міжнародний Форум «Євроатлантичне майбутнє України». Протягом трьох днів понад 300 представників української влади, вітчизняні та закордонні експерти обговорювали перспективи інтеграції України в євроатлантичну спільноту, - повідомляє прес- служба Форуму. На думку більшості доповідачів, перспективним для України є саме євроатлантичний вектор розвитку. Як влучно підсумував американський експерт Аріел Коен: «Для України немає іншого шляху розвитку, аніж євроінтеграція. Україна – серце Європи. Тому настав час, щоб Україна повернулась додому». Учасники Форуму обговорили проблеми та вигоди, які очікують Україну на цьому шляху. Форум став важливою складовою інформаційно-просвітницької кампанії щодо НАТО. Підсумком форуму стане видання брошури, яка міститиме матеріали цього зібрання. Учасники Форуму відзначили високий рівень представництва, а також глибину та професійність виступів.
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

  • [13/06/2023]
    Україна може обмежити американську міць
    Україна може мати вплив на американську політику, роблячи її більш поміркованішою, ставши членом НАТО, а не стоячи поруч Альянсу, - такий аргумент на користь членства України в НАТО висловила ад’юнкт-професор Джоржтаунського університету (США) Селеста Уолландер на міжнародному форумі «Євроатлантичне майбутнє України». НАТО – багатостороння інституція, - наголосила науковець. – Вона ухвалює рішення консенснусно. Приклодом того є Косове, коли низка країн-членів НАТО висловила принципову незгоду з американським планом бомбардування деяких міст. Якщо Україна хоче стати другом Сполучених Штатів і впливати на те, аби США були більш відповідальним гравцем на міжнародній арені, вона має прагнути до євроатлантичної спільноти. Прес-служба Міжнародного форуму «Євроатлантичне майбутнє України»
    Повідомляє: Фонд "Демократичні ініціативи"

<<назад   далі >>



НОВИНИ
SOS!!! МIЖНАРОДНА БЕЗСТРОКОВА МЕДIА-АКЦIЯ "НАБАТ- ЗАХИСТИ КУЛЬТУРУ В УКРАЇНІ!!!"

Київська мерія закриває останню книгарню на Хрещатику!

25 жовтня 2007 р. у Харківському національному університеті ім.В.Н.Каразіна відбулась Міжнародна науково практична конференція “ЗМІ проти екстремізму і тероризму. Евроатлантичний підхід”.

Дискусія «Вибори-2007: як спрацювали соціологи?»

Нове число аналітичного журналу "Схід"

Засідання “Елітарної світлиці”

Міжнародна науково – практична конференція

Український переклад книжки відомого історика Андреаса Капелера "Мала історія України"

ЗМІ проти екстремізму і тероризму. Євроатлантичний підхід

Выборы-2007 и транспорт: ЗАКОНОМЕРНОСТИ ПОЛИТИЧЕСКОГО ПРОЦЕССА В УКРАИНЕ.Неожиданностей не произошло. Часть 1.

ОПИТУВАННЯ

Які джерела інформації Ви вважаєте найоб’єктивнішими:

українські телеканали
21%
російські телеканали
7%
радіо
6%
українські газети
12%
російські газети
2%
українські інтернет-сайти
26%
російські інтернет-сайти
7%
інші закордонні інтернет-сайти
14%
чутки
5%
Запропонувати
Архів