Intellect.Org.UA Intellect.Org.UA
Міжнародний центр перспективних досліджень

e-mail:   пароль:
42.25% статистичних даних люди придумують, не встаючи з-за столу

 







 версія для друку

  Дата заснування: 2001
Керівник: Ірина Мовчан
Поштова адреса: 02002, Україна, Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 2б, 3 під'їзд, 13 поверх, оф. 285
Телефон: 490-69-88
E-mail: [email protected]

Регiони дiяльностi: Вся Україна
Теми: Типи матеріалів , Анонс , Економіка , Прес-реліз , Виконавча влада , Громадянське суспільство та НДО , Зовнішні новини , Малий бізнес , Екологія , Освіта , Експертне опитування , АПК , Круглі столи , Суспільство , Злочинність і правосуддя , Корисна статистика , Консультації , Корупція , Економічні реформи , Проект політичної реформи , Законодавча влада , Вакансії , Макроекономіка , Тренінги , Міжнародне право , Конференції , Семінари , Судова реформа , Обізнаність суспільства про судову систему , Релігія , Міжнародна економіка , Громадська приймальня Ю.Єханурова , Історія , Охорона здоров'я , Ресурси , Міжнародна політика , Публічне право , Технології та мережа Інтернет , Національна безпека і оборона , Гранти , Українське право , Партії , Комунікації , Гуманітарне право , Транспорт , Розвиток демократії: залучення ЗМІ до популяризації питань судової реформи в Україні , Політика , Соціологія , Вибори-2002 , Право , Новий Кур'єр , Громадська думка , Регіональна політика , Приватне право

Неприбуткова мiжнародна громадська органiзацiя "Український освiтнiй центр реформ" (УОЦР) активно працює у сферi iнформування громадськостi. Важливу iнформацiю соцiально-економiчного спрямування ми доносимо через теле- i радiопрограми, iнформацiйнi ролики, перiодичнi видання i брошури, а також всеукраїнську мережу прес-клубiв, що дiє в кожному обласному центрi України.

 версія для друку



  далі >>
  • [07/09/2023]
    «Корупція та регулювання підприємницької діяльності в Україні: митні процедури та транспортування товарів» 2007-2009 рр.
    Проект «Сприяння активній участі громадян в протидії корупції «Гідна Україна» представить результати порівняльного аналізу дослідження «Корупція та регулювання підприємницької діяльності в Україні: митні процедури та транспортування товарів» 2007-2009 рр. Презентація дослідження відбудеться в регіональних прес-клубах Українського освітнього центру реформ на тему:
    Повідомляє: Український освітній центр реформ

  • [19/06/2023]
    Пресс-анонс: 25 червня проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Реформа міського теплозабезпечення» та Український освітній центр реформ проводять одноденний медіа- захід, який складається з тренінгової програми та прес-конференції.
    25 червня проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Реформа міського теплозабезпечення» та Український освітній центр реформ проводять одноденний медіа- захід, який складається з тренінгової програми та прес-конференції. До участі у ньому запрошуються журналісти національних, київських міських ЗМІ та ЗМІ Київської області. Місце проведення одноденного медіа-заходу: Національна спілка журналістів України, яка міститься за адресою: вул. Хрещатик, 27-а. У першій частині одноденного медіа-заходу його учасники довідаються про особливості теплозабезпечення українських міст, наявні проблеми у цій сфері та можливі шляхи їх вирішення. Мова також піде про закордонний досвід, накопичений у цій царині. Журналісти докладно дізнаються про проект «Реформа міського теплозабезпечення» та плани його роботи. Друга частина одноденного медіа-заходу присвячена питанням, які мають прямий стосунок до журналістики. Зокрема, мова піде про тематичну сегментацію, яка забезпечує тривалість, повноту та безперервність висвітлення будь-якої теми, в тому числі й теми теплозабезпечення. До питань теплозабезпечення увага журналістів буде прикута і під час прес-конференції. Її тема – «Як обігріти українські міста? До участі в ній запрошуються провідні в Україні спеціалісти, які проаналізують нинішню критичну ситуацію, що склалася на міських теплоцентралях, котельнях, у житловому секторі, дадуть рекомендації щодо того, як її радикально поліпшити вже найближчим часом. По закінченню одноденного медіа-заходу відбудеться фуршет.
    Повідомляє: Український освітній центр реформ

  • [05/05/2023]
    ЯК ЗБЕРЕГТИ РОДИНУ ДЛЯ ДИТИНИ?
    12 травня відбудеться чергове засідання Національного прес-клубу «Громада і влада». Початок засідання – о 12.00 год. Місце проведення - Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту (Київ, вул. Десятинна, 14, третій поверх, кім. 319) Засідання проводиться за сприяння Програми USAID «Родина для дитини» і приурочується до Міжнародного дня сім'ї, який відзначається 15 травня
    Повідомляє: Український освітній центр реформ

  • [13/02/2024]
    Презентація результатів моніторингового загальнонаціонального дослідження про стан корупції у сфері вищої освіти
    Презентація результатів моніторингового загальнонаціонального дослідження про стан корупції у сфері вищої освіти Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україна» «Гідна Україна» спільно із Українським освітнім центром реформ проведе прес-конференції в регіональних прес-клубах для представлення результатів загальнонаціонального дослідження «Стан корупції у сфері вищої освіти». Прес-конференції проходитимуть : 16 лютого - Івано-Франківський прес-клуб Львівський прес-клуб 18 лютого - Донецький прес-клуб 19 лютого - Харківський прес-клуб Кіровоградський прес-клуб Дніпропетровський прес-клуб 20 лютого - Одеський прес-клуб Дослідження носить моніторинговий характер і проводилось за ініціативи проекту «Гідна Україна» за результатами вступної кампанії 2007 та 2008 років. Дослідження мало на меті оцінити зміни у сприйнятті та досвіді корупції в системі доступу до вищої освіти, які відбулися після впровадження зовнішнього незалежного оцінювання знань.
    Повідомляє: Український освітній центр реформ

  • [11/02/2024]
    Презентація результатів моніторингового загальнонаціонального дослідження про стан корупції у сфері вищої освіти.
    12 лютого 2009 року проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україна» «Гідна Україна» спільно із Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) проведе прес-конференцію для представлення результатів загальнонаціонального дослідження «Стан корупції у сфері вищої освіти». Прес-конференція проходитиме з 10:30 до 11:30 у приміщенні пресс-центру ІА «Укрінформ» за адресою: вул Б. Хмельницького, 8/16.
    Повідомляє: Український освітній центр реформ

  • [08/12/2023]
    10 грудня відбудеться загальноукраїнська конференція. До участі в ній запрошуються журналісти національних та регіональних ЗМІ
    10 грудня відбудеться загальноукраїнська конференція. До участі в ній запрошуються журналісти національних та регіональних ЗМІ. Конференція проходитиме у приміщенні клубу Кабінету Міністрів України за адресою: Київ, вул. Інститутська, 7. Початок конференції – о 10.00 год. Конференція проходитиме у рамках проекту Програми розвитку ООН в Україні «Розвиток демократії: залучення ЗМІ до популяризації питань судової реформи в Україні»
    Повідомляє: Український освітній центр реформ

  • [05/12/2023]
    Запрошуємо Вас до участі в Урочистій церемонії нагородження переможців Національного конкурсу на кращі журналістські розслідування серед національних та регіональних ЗМІ.
    Запрошуємо Вас до участі в Урочистій церемонії нагородження переможців Національного конкурсу на кращі журналістські розслідування серед національних та регіональних ЗМІ. Церемонія розпочнеться о 19.00 год. 9 грудня 2008 року за адресою: вул. Ярославів Вал, 22, готель Radisson SAS. До участі в церемонії запрошено народних депутатів України, урядовців, представників дипломатичних установ, недержавних організацій, незалежних експертів, політологів, національних та регіональних журналістів.
    Повідомляє: Український освітній центр реформ

  • [19/11/2023]
    Український освітній центр реформ розпочинає реалізацію проекту “Обізнаність суспільства про судову систему”.
    Український освітній центр реформ розпочинає реалізацію проекту “Обізнаність суспільства про судову систему”. Український освітній центр реформ у плідній співпраці з проектом “Україна: верховенство права”, що впроваджується Кімонікс Інтернешнл, та за підтримки народу Сполучених Штатів Америки, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку, починає реалізацію проекту “Обізнаність суспільства про судову систему”. Реалізація проекту передбачає випуск циклу ток-шоу ‘’Ера правосуддя’’ на ‘’Радіо Ера ФМ’’ та серії інформаційно-просвітницьких програм ‘’Тема дня: третя влада‘’ на Першому каналі Національної радіокомпанії України, присвячених питанням організації судової системи України, практикам і процедурам судової влади. Наша мета - підвищення рівня обізнаності громадян про роботу судової системи та про права громадян на судовий захист, підвищення рівня знань та покращення ставлення громадськості до судової системи, формування суспільної думки щодо необхідності здійснення судової реформи, заохочення до громадських обговорень законопроектів, формування консенсусу щодо здійснення судової реформи між представниками органів законодавчої, виконавчої та судової влади, а також преси. Для участі в радіопрограмах ми плануємо запрошувати представників громадських правничих організацій та експертних кіл, викладачів Академії суддів України, членів Комітету з питань правосуддя Верховної Ради України, представників Міністерства юстиції України, Верховного Суду України, Вищої ради юстиції, Ради суддів, Вищого адміністративного суду України, Державної судової адміністрації.
    Повідомляє: Український освітній центр реформ

  • [19/11/2023]
    Запрошення на участь в тендері на комплексне обслуговування конференції
    Запрошення на участь в тендері на комплексне обслуговування конференції на тему: Судова реформа в Україні 20 листопада 2008 року Шановні панове, Український освітній центр реформ, виконуючи проект Програми розвитку ООН в Україні «Розвиток демократії: залучення ЗМІ до популяризації питань судової реформи в Україні», оголошує тендер на комплексне обслуговування заключної конференції «Судова реформа в Україні» в місті Києві, 10 грудня 2008 р. За додатковою інформацією прохання звертатись до Ірини Мовчан за телефоном: (044) 490-69-88, або до Олени Панченко за номером 8-050-917-39-06.
    Повідомляє: Український освітній центр реформ

  • [29/10/2023]
    Представництво інтересів громадян у суді» - тема програми «Ера правосуддя», яка транслюватиметься в прямому ефірі “Радіо Ера ФМ” у четвер, 30 жовтня.
    Представництво інтересів громадян у суді» - тема програми «Ера правосуддя», яка транслюватиметься в прямому ефірі “Радіо Ера ФМ” у четвер, 30 жовтня. Хто має право надавати правову допомогу громадянам у суді і чому варто звертатися за такою допомогою? Відповіді на ці та інші запитання шукаємо в розмові з гостями студії - директором правничої фірми “Софія” Олександром Поліводським та юристом Ксенією Желізняк. Все про представників сторін у суді в програмі “Ера правосуддя” у четвер, 30 жовтня, о 15 год. 09 хв. на хвилях “Радіо Ера ФМ”: Київ 96.0 FM Бердянськ 103.8 FM Бахмач 66.38 FM Вінниця 107.8 FM Дніпропетровськ 91,4 FM Донецьк 99.0 FM Дрогобич 105,0 Житомир 103.9 FM Запоріжжя 102.7 FM Івано-Франківськ 107.8 FM Кам’янець-Подільський 104,3FM Керч 107.2 FM Кіровоград 104.6 FM Краматорськ 101,0 FM Кременчук 102,5 FM Кривий Ріг 107.4 FM Лисичанськ 102,0 FM Лубни 99,3 FM Львів 88.6 FM Луганськ 107.3 FM Луцьк 91.5 FM Маріуполь 103.6 FM Миколаїв 107.8 FM Мелітополь 101,2 FM Нікополь 98,9 FM Одеса 87,9 FM Первомайськ 100,9 FM Полтава 103.4 FM Рівне 105.1 FM Севастополь 103,3 FM Сімферополь 91.1 FM Суми 90.9 FM Тернопіль 107.4 FM Ужгород 104.1 FM Харків 107.0 FM Хмельницький 100.6 FM Херсон 103.7 FM Черкаси 103.3 FM Чернігів 103.5 FM
    Повідомляє: Український освітній центр реформ

  далі >>



НОВИНИ
36% украинцев живут менее ,чем на 840 гривен в месяц

Новый проект Налогового кодекса - богатые не поделяться с бедными

Парламентарии и нардепы

Джеймс Шерр: «В Брюсселе ожидания от Януковича невысоки»

Заява Юлії Тимошенко з приводу ухвалення змін до Закону "Про вибори Президента України"

Если Украина скажет «НЕТ»? В.Крюков

Лучшая ложь – это полуправда.

8 Міжнародна науково - практична конференція "Сучасні інформаційні технології управління екологічною безпекою, природокористуванням, заходами в надзвичайних ситуаціях , терористичних актах і катастрофах"

«Корупція та регулювання підприємницької діяльності в Україні: митні процедури та транспортування товарів» 2007-2009 рр.

Изобретение ученых из знаменитого МТИ имеет все шансы стать началом новой промышленной революции

ОПИТУВАННЯ

Які джерела інформації Ви вважаєте найоб’єктивнішими:

українські телеканали
21%
російські телеканали
7%
радіо
6%
українські газети
12%
російські газети
2%
українські інтернет-сайти
25%
російські інтернет-сайти
7%
інші закордонні інтернет-сайти
14%
чутки
5%
Запропонувати
Архів